View Single Post
Staro 30.12.2019., 18:02   #43
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ajd pogledaj gore sam stavio screenshot, raspoloziv je artikl i u poslovnici i na webu, nije raspoloziv u ZG poslovnici. I jos pise raspoloziv odmah.

Jel ovo sto ja mislim ti znades ili nagadjas? Ako znades onda lijepo zalijepi link da svi vidimo, ako neznas onda mislis kao i ja, samo nije mi jasno zasto ti mislis suprotno onome sto ja mislim. Zar je normalno da bude negdje jedna cijena pa je onda naknadno dignu? jel to tebi normalno pa zato ti mislis tako?

Eto meni nije pa cu ja upiti pitanje toj nekoj agenciji pa cu eto se javiti nakon toga ovdje pa cemo odna svi znati jel to moguce ili ne. Takodjer cu uzeti u obzir ovo sto je FitzTN napisao jer mislim da im taj tekst omogucuje da zaobilaze zakon ako on uopce postoji.

P.S. naravno da necu ici gledat koliko taj monitor koji sam kupio kosta u linksu ili bilo kojem ducanu, monitor sam vec kupio...

Eto:
https://www.zakon.hr/z/193/Zakon-o-z...%C5%A1a%C4%8Da
iskopao ovaj zakonik i u clanku 8 je napisano zasto oni mogu ovo raditi.

Citiraj:
"Napomena

* istaknute cijene u našim dućanima (Čakovec, Zagreb) mogu se razlikovati od ovih istaknutih na webshopu, zbog sasvim različitih sustava poslovanja i formiranja cijena. No uvijek Vam u poslovnici možemo ponuditi onu povoljniju varijantu."
Po ovome bi znacilo da oni uvijek idu na ruku kupcu, odnosno ponudit ce povoljniju varijantu odnosno cijenu, a ujedno ih prvi dio recenice osigurava da im inspektorat nemoze nista jer su istaknuli da cjene na webu mogu biti drugacije nego u poslovnici.

misterija rijesena, ali svejedno zbog velikog neugodnog iskustva nikad vise ronis...

Zadnje izmijenjeno od: dada-as. 30.12.2019. u 18:12.
dada-as je offline   Reply With Quote