-->
OPREZ
Ja sam danas doslovno mislio da su oni promjenili vlasnika, ali ocito vidim i po drugim komentarima da nisam jedini koji je imao abnormalno neugodno iskustvo s njima.
Na webu monitor koji trebam kupiti danas jer sam bas danas odlucio malom srediti komp da moze igrat sa pravom grafom koja ima HDMI prikljucak, takvog doma nazalost viska nemam.
Iskreno nije me bas dirala cjena, ono do 1200 1300 se nadje monitor na lageru 27 inchni bez problema. Dodjem kod njih 1119 kuna na webu monitor. On sve pogleda izvadi i zove mene zena kaze da je cjena 1250 kuna, kaze kao da mi nemoze prodat jer je ispod nabavne cjene. Ja ga gledam, mislim si skrivena kamera ili nesto. Kako me privukli u ducan sa jednom cjenom i onda mi opalili drugu. Plus jos sam htio kupiti neke glupsoti i zamalo mehanicku tipkovnicu.
kaze meni prodavac da nemoze nista i dali ga ja razumijem, ja mu kazem da ga naravno nerazumijem jer kakva vrsta prevare je to da te dovuku u ducan s niskom cjenom onda ti uvaljuju vecu cjenu. Pazi reklame i gubljenje kupca, a vjerujemd a su i jos kupaca izgubili jer sam u ducanu na sav glas rekao da vise necu krociti s nogom u njihov ducan i da ih moze biti sram. naravno decki na puljtu nemaju nista s tim, njima nista ne zamjeram, riba smrdi od glave.
Decko je jos zvao voditelja prodaje, vjerojatno ce taj skuziti da su zeznuli i da se prije svega moraju ispricati i dati monitor po cjeni koju su istaknuli na webu. Plus kazem ja tom zbunjenom prodavacu dali ako kupim prek weba ista cjena, kaze on da je, kazem ja da cu evo sad pred njim naruciti prek mobitela i nek mi ga dade. Onda su nesto muljali. Sreca bio je pun ducan pa su ljudi vidjeli politiku firme.
Sve sto sam htio kupiti ostavio sam na pultu i nikad vise u taj ducan necu krocit s nogom. Naravno dosad sam imao fantasticna iskustva s njima, isli su mi i na ruku kad i nisu trebali. Cak sam ih za badnjak hvalio sogoru koji preferira jedan drugi ducan u medjimurju. Eto ugrizao se za jezik i to itekako.
neznam sto radi potrosacki kod ili te agencije na papiru koje navodno stite potrosace kad oni mogu ovako navlacit ljude u ducan. I onda ako vidis da si pogrijesio progutaj knedlu i ispravi pogresku na svoj racun a ne na moj.
P.S. nakraju produzio u VZ i kupio Dell 27" u Linksu za 1250kn
Radilo se o ovom monitoru
Zadnje izmijenjeno od: dada-as. 30.12.2019. u 14:21.
|