View Single Post
Staro 29.12.2019., 14:03   #3153
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@Neo-ST
Nisam gledao što imaš, ali super ako si zadovljan. Ako jesi, ne mijenjaj dok ti radi ili ne dosadi
G-Sync sam probao, na PG279Q, i da, brutalna stvar. Ali od tada je taj Freesync ilitiga G-Sync compatible drastično napredovao i skoro je identičan pravom G-Syncu. Razlika naravno još postoji, ali s trenutnim kompom sam jedino ARMA-u 3 mogu natjerati da mi padne ispod 50 gdje bi mi G-Sync nešto bolje došao.

@dmr
Spomenuo sam GL 27GL83A. On je jeftiniji od 27GL850. I overdrive na LG-u je brutalno dobar tako da ne zaustaje osjetno nešto za pravim G-Syncom. Držim ga na Fast postavci i nema nikakovg overshoota bilo da je to na 100+ fpsa ili na 70 i manje. 83A je sRGB monitor i nema wide gamut, a razlika u kontrastu je toliko mala da je to komično. Kao što sam rekao, probao sam ga side-to-side sa FI27Q-P. Prokelti bili ti nazivi modela Za stalak se slažem, i mene ubada u oči, ali to ću uskoro riješiti.
Ne kažem da je PG loš, ali po meni je neisplativ i to je to. Meni je stvarno drago za svaku osobu koja je dobila dobar unit tog ili nekog drugog monitora jer sam se osobno jako dobro uvjerio koliko muke je potrebno proći ako te panel ne želi posrećiti

Inače, Asus će negdje tokom 2020. izbaciti XG279Q koji izgleda dosta zanimljivo, no nije mi se dalo čekati.

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 29.12.2019. u 14:41.
xGAME je offline   Reply With Quote