View Single Post
Staro 12.01.2006., 11:11   #1
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Problem s Win XP

Ovako,imam u firmi komp koji niej bootao u windoze,krenuo sam u instalaciju drugog OS-a ali u drugi folder kojeg sam nazvao Windows1,medjutim instalaciju nije bilo moguce izvrsit iz xxx razloga ali nije u tome problem.Postojeca instalacija,ona zbog koje se islo u instalaciju nove u drugom folderu sada radi i boota normalno nakon malo cackanja po disku,stavio sam ga kao slave i malo ocistio,sada boota,ali sada mi vise nije primarni OS taj koji boota nego onaj koji je "zapeo" prilikom instalacije,i kad upalim komp imam 2 sekunde vremena za odabirom koji OS cu bootat,u suprotnom boota neuspjesnu instalaciju i javlja error,restart jedino rjesenje,i onda odabrat OS kojeg ne boota automatski nego ga moras rucno u 2 sec izabrat,posto kompjuter sluzi za posao,dakle za kolege,ja bi to volio maknut s boot ekrana posto je neispravan i posto je nemoguce bilo sta s njim napravit,nastavit instalaciju ne mogu ni nish,u windowsima sam rucno izbrisao folder "Windows1" ali i dalje automatski ako ne reagiram odabere tu neispravnu boot opciju windowsa

Ideje?