View Single Post
Staro 27.12.2019., 13:58   #11
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
Jedna stvar je kad te nešto naživcira, što je ovdje razumljivo i svatko bi se naživcirao, sasvim druga stvar je kad dotrčiš na forum pričati kako se mobis bavi citiram: "najnižim oblicima prijevara" i sistemima "ako prođe prođe".
I to nakon što su priznali grešku i ponudili povrat na svoj trošak.
Priznali su grešku i ponudili povrat, no to i dalje ne mijenja činjenicu da su me zajebali.

Citiraj:
I sad si izmjenio cijeli post što dovoljno govori koliko stojiš iza svojih riječi i da zapravo ne znaš šta pričaš nego samo napadaš sve redom.
Izmijenio sam jer ostavljam mogućnost da su nenamjerno napravili grešku pa da okrenem drugi obraz, iako to nećemo nikad znati. Ne napadam sve redom, u 12 godina koliko sam ovdje, požalio sam se na prijevare možda 2-3 puta sve skupa. Od toga 2 puta u zadnjih mjesec dana. Ti si ovdje 2 godine. Pametnom dosta.

Citiraj:
Sad još i glumiš žrtvu, genijalno.
Naravno da je ovdje webshop kriv, i sami su to priznali i to svi vidimo, problem je što ti ne priznaješ tu grešku nego krećeš pričati kako se namjerno bave tim prijavarama da bi obmanuli kupce.
Osramotio si se nedavno s poštom i to ti očito nije dosta.
Ne glumim žrtvu nego jesam žrtva, slika je bila potpuno kriva, a opis sadržaja paketa nedostaje.
Kao što rekoh, jel to bila namjerna ili slučajna greška ne možemo znati, ali bitno da ti znaš da sam ja u krivu.
Slučaj pošte nema veze s ovim, logično da sam mislio da je Pošta u krivu, jer svatko normalan ako mora sumnjati između Pošte i prijatelja, da će prije optužiti poštu. Ali kao šta su me svi upozorili na tebe, ti i dalje spamaš i napadaš mene.

Citiraj:
Nije problem promijeniti jednu sliku, problem je kad imaš par tisuća slika, ako misliš da je moguće voditi webshop sa 100% točnošći bez ijedne greške onda se pitam jesi li ikada išta radio u životu.
Očito sve radš bez greške.
Naravno da je moguće, sve ostalo su opravdanja za loše rukovođenje posla. Ja radim bez greške posao kojim se bavim. Da imam webshop, itekako bih pazio na slike i opise artikala, jer to direktno utječe na moj jedini izvor zarade - kupce.

U svakom slučaju, kriva slika + nedostajući opis sadržaja paketa = fail s njihove strane, priča završena.
Neo-ST je offline   Reply With Quote