Citiraj:
Autor zalman1
Jedna stvar je kad te nešto naživcira, što je ovdje razumljivo i svatko bi se naživcirao, sasvim druga stvar je kad dotrčiš na forum pričati kako se mobis bavi citiram: "najnižim oblicima prijevara" i sistemima "ako prođe prođe".
I to nakon što su priznali grešku i ponudili povrat na svoj trošak.
|
Priznali su grešku i ponudili povrat, no to i dalje ne mijenja činjenicu da su me zajebali.
Citiraj:
Autor zalman1
I sad si izmjenio cijeli post što dovoljno govori koliko stojiš iza svojih riječi i da zapravo ne znaš šta pričaš nego samo napadaš sve redom.
|
Izmijenio sam jer ostavljam mogućnost da su nenamjerno napravili grešku pa da okrenem drugi obraz, iako to nećemo nikad znati. Ne napadam sve redom, u 12 godina koliko sam ovdje, požalio sam se na prijevare možda 2-3 puta sve skupa. Od toga 2 puta u zadnjih mjesec dana. Ti si ovdje 2 godine. Pametnom dosta.
Citiraj:
Autor zalman1
Sad još i glumiš žrtvu, genijalno.
Naravno da je ovdje webshop kriv, i sami su to priznali i to svi vidimo, problem je što ti ne priznaješ tu grešku nego krećeš pričati kako se namjerno bave tim prijavarama da bi obmanuli kupce.
Osramotio si se nedavno s poštom i to ti očito nije dosta.
|
Ne glumim žrtvu nego jesam žrtva, slika je bila potpuno kriva, a opis sadržaja paketa nedostaje.
Kao što rekoh, jel to bila namjerna ili slučajna greška ne možemo znati, ali bitno da ti znaš da sam ja u krivu.
Slučaj pošte nema veze s ovim, logično da sam mislio da je Pošta u krivu, jer svatko normalan ako mora sumnjati između Pošte i prijatelja, da će prije optužiti poštu. Ali kao šta su me svi upozorili na tebe, ti i dalje spamaš i napadaš mene.
Citiraj:
Autor zalman1
Nije problem promijeniti jednu sliku, problem je kad imaš par tisuća slika, ako misliš da je moguće voditi webshop sa 100% točnošći bez ijedne greške onda se pitam jesi li ikada išta radio u životu.
Očito sve radš bez greške.
|
Naravno da je moguće, sve ostalo su opravdanja za loše rukovođenje posla. Ja radim bez greške posao kojim se bavim. Da imam webshop, itekako bih pazio na slike i opise artikala, jer to direktno utječe na moj jedini izvor zarade - kupce.
U svakom slučaju, kriva slika + nedostajući opis sadržaja paketa = fail s njihove strane, priča završena.