View Single Post
Staro 26.12.2019., 15:59   #1442
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
ovo tvoje kad malo duze gledam, ja bi to odradio da je sank nesto malo nize, znaci islo bi redom ovako radna ploca, pa element koji ide dolje bi bio nizi za visinu ploce. Na taj nacin dobivas radnu plocu po gornjoj strani jednaku nisi si naruznio gornji dio. radius se nevidi pa je opet oku ugodnije, jedino sto bi u ovoj soluciji morao biti radius i s druge strane da prode pored elementa koji je pored,mislim da neces propast za 4cm prostora sto ces ukrast donjem elementu.

Verzija 2 bi se dala izvest kao i verzija 1, kuglicne vodilice od 28cm ukopane u donju plocu na nju se usarafi 18mm iverica i na tu ivericu stavis ovaj okretni mehanizam. mada ako si rekao da te radius nesmeta i s ovom gornjom opcijom ga mozes sakriti nema potrebe za dodatnim kemijanjem.

https://drive.google.com/file/d/1E4y...ew?usp=sharing

Uf tek sad vidim ovo, ali razmatrao sam i o toj opciji ali šank bi mi bio prenizak onda, pošto će tu ići barske stolice dobro dođe tih 10tak cm razlike, javio sam im ali su na kolektivnom svi skupa vec sad tako da jos nisam odgovor dobio. Thnk!

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 26.12.2019. u 16:05.
OuttaControl je offline   Reply With Quote