Citiraj:
Autor De5tr0yer
Za one koji ne mogu tipkati napamet i pri tome se bune na raspored, kak dijakritici nisu osvjetljeni ili uopće osvjetljenje, samo ću britko: prva stanica - naučiti tipkati napamet - izbor tipkovnica je u tom slučaju nepresušan
Ak se smatrate PCekspretom, lijenost nije izlika. 
|
Ja tipkam bez gledanja sa svih 10 prstiju i obavezno želim simetričnu tipkovnicu sa 2 duga SHIFT-a. Tako da mi ISO uopće ne odgovara.
S druge strane, ANSI je malo u prednosti jer se sve custom kapice rade primarno za ANSI i teže ih je naći u drugim layout-ima.
Po nekim pričama na netu ima više korisnika koji su prešli sa ISO na ANSI i ne okrenuli se natrag nego obrnuti.
U konačnici si u pravu da sve ovisi o navici i što korisniku više odgovara - i to je jedino bitno.
Citiraj:
Autor BsClocked
@T}{OR koji je svic ?isto ti keycapse neke uvali nisu mi ti nesto defaultni
Ducky je hvaljen i odavna su u igri pa zanima sta imas reci za nju /recenziju cekam
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
|
MX Brown jer namam drugi izbor za taktilni. Ducky dolazi samo sa MX switchevima. Nadam se da ću uspjeti sklepati nešto u skorije vrijeme što se tiče recenzije. Čini mi se da radi konstrukcije su ovdje MX Brown nešto tiši i glađi nego kod HyperX ...birana kontrola kvalitete ili moj placebo.
Svaka Ducky dođe sa setom 11 random tipki u jednoj od 4 boje, nažalost dobio sam ljubičastu pa ih nisam htio staviti. Kažem nažalost jer su odnedavno i ti prozirni. Imam jedan Tai-Hao set pa sam stavio neke s njega (za sada samo ENTER i ESC). Za RGB da je najbolje imati jednobojne kapice.
Za sada samo riječi hvale za tipkovnicu.