Citiraj:
Autor zalman1
Što je glupost samo takva jer pričaš o mobitelu koji je izašao prije par mjeseci.
Znači, namjerno ga bugiraju i tjeraju te da kupiš što točno kad je ovo najnoviji model?
Ajd da pričaš o modelu starom 2-3 godine pa bi to i imalo smisla.
Mobitel ti može biti ili defektan ili jednostavno updejt ima bugove i nije još sve ispolirano, ali to se može utvrditi ako se baš svi korisnici žale na iste probleme, što ne znam baš da je slučaj.
|
Svakako sumnjam da se eto slučajno poklopio battery drain sa freezanjem uređaja nakon updatea, to je softverski izazvan problem.
Inače media playback je očajan na ovom defaultnom browseru, koristim Chrome 99% vremena, ali nekad zaglavim na defaultnom.
Netko je spomenuo da se kao nemamo prava žaliti s obzirom na cijenu, no za istu cijenu dobijem Samsung A70 koji je praktički identičan mobitel sa sitnim razlikama.
Realan sam, nisam fanboy kao vecina tu na forumu koja hvali svog konja. Ako mi se desavaju ovakve stvari bas me briga jel se mobitel zove Apple, Xiaomi, Samsung ili neko treći. Kao kupac i korisnik koji je dao novac za proizvod imam isto pravo popljuvat proizvod kao i vi koji ga hvalite.
Sto se freezanja i baterije tiče, mislim da je svima jasno da će me otkantati na servisu ako ga odnesem jer je teško ustvrditi takav kvar.