View Single Post
Staro 24.12.2019., 10:31   #1128
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Pošta 2 (Krešimirova) Rijeka, više nema poseban šalter za preuzimanje pošiljaka u Rijeci od sredine prosinca!
Sada je sve 50m niže te svi sve čekaju, te je red od 20 ljudi ispred vas, 3 šaltera radi, ljudi imaju po 10 računa, šalju pakete, svatko izgubi po 5min. Sat vremena da bi dobio paketić iz Kine od 1$.
Prije je bio red od 10 ljudi, dosta se čekalo ali relativno je brzo išlo jer su svi samo preuzimali.
Sramota, da su radi uštede išlo to napraviti.
Da se mene pita, oni ovo namjerno rade da bi se ljude destimuliralo na ovakve narudzbe na kojima posta nista ne zaradjuje. Iz istog razloga ja nisam vec godinu dana nista iz kine narucio. Nemogu radi 5kn ici gubiti sate. Radje platim 25kn pa kupim na neki drugi naci. Dijelom to razumijem jer oni tu ne zaradjuju tako da su napravili ustetu spojivsi sve. Meni je primaran postao Amazon (za konkretne stvari) na mailbox i onda GLS doma kada se izkonsolidira dovoljno stvari.

Svi imaju mogucnost iz kine naruciti ups-om ali nece jer je preskupo tako da jbga. Ili cekat ili ne narucivati. It is what it is... P.s. Ne branim ja nikog niti mi je to namjera, samo komentiram stanje.
mann je offline   Reply With Quote