Kupio igru na plati marketu, aktivirao preko vpn, sve radi super... Uglavnom, skinuo ju na laptopu i kompu. Zbog posla sam doslovno stigao na kompu upaliti i odigrati onaj prvi dio, 15-20 min, nisam se stigao igrat s postavkama, u to malo vremena je radila odlicno, samo sam vidio da je na balanced postavljeno, 2k fullscreen, Vulkan, radi mi 60-75 FPS, nemam najnoviji adrenalin driver jel mi microstuttera u Division 2 i upalim Dotu Underlords i imam zvuk bez slike, pa cekam da izadje revizija istih.... Jedino sto sam vidio kao da snijeg dobiva neke cudne artefakte na momente, vidio negdje na nekom reviewu da je zbog Vulkana, da na DX 12 se to ne dogadja, moram probati.
Na laptopu sam odigrao drugi dio kad trazis onog lika u brdima, tu sam postavio bas sve na low i iskljucio sve sto sam mogao, radi na 35-45 FPS laptop je Lenovo Y520(i5 7300HQ+1050TI 4GB+16 GB RAM). Jako zadovoljan sto uopce radi na laptopu, mogu na poslu malo igrat

, ali iskreno zao mi je prelazit game, jel na main rigu izgleda bolesnooo....
Sto se tice postavki, to ste svi uglavnom stavili od Hardware Unboxed videa, ili ima neki relevantniji guide? S tim async compute, jel neki performance boost se dobije s tim na 5700 XT ili da se ne zezam?