View Single Post
Staro 23.12.2019., 12:14   #24717
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Matebaron Pregled postova
Joker (2019)

Za mene veliko razočaranje, a nisam puno očekivao. Prethodni Jokeri su bili ludi, ali lucidni i oštroumni, i ulijevali strahopoštovanje. Ovo je jedan patetični slomljeni jadnik kojem je slučajno dopao pištolj u ruke. Bez pištolja bi bio ništa. Ovakva osoba nikada ne bi mogla postati kriminalni mastermind.

Što se tiče glume, režije, kamere, sve mi je manje više ok, ali jedino što je iznad prosjeka je Phoenixova gluma. Puno stvari mi u radnji nema smisla. Ok, glavni lik je bolestan pa se ne mora ponašati logično i suvislo. Ali npr. ne vidim zašto bi u gradu s toliko kriminala ono što je napravio dobilo toliki odjek. Zadnjih pola sata filma sam jedva čekao da završi.

Ovo je u biti mučna drama o propasti jednog psihičkog bolesnika. Da se ne zove Joker, mislim da bi film ne bi dobio toliki odjek. Za mene jedna nategnuta sedmica.

7/10
Kontam da je ovaj film o tome što je prethodilo tome da on postane Joker. Ali da, meni je film meh... Navikan je.. OK mi je za pogledati, ali nije nešto posebno zanimljiv.