View Single Post
Staro 23.12.2019., 09:13   #1115
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor ODO Pregled postova
Daj odi u X banku i plati račun tj. uplatnicu karticom Y banke pa me zanima šta će ti reći u 2020. Zapravo odi u svoju banku i odnesi 1000 kovanica od recimo kunu da ćeš položit na račun, pa mi reci koliku će ti proviziju naplatit za brojanje kovanica, i to sve u 2020.

Pošti usluge platnog prometa vrši HPB i svaka uplata koja se izvrši s provizijom ide u HPB, te je podložna reklamaciji. Sad ako netko misli da to sve treba biti za ništa, nek se umije hladnom vodom dok je još 2019.
Kakve veze to ima s bankom?

Dođem platiti uslugu karticom, kao u ostale "trgovine" gdje plaćam usluge karticom. I naplate mi 14 kuna provizije? Na plaćanje karticom. Jer je to kod njih uređeno ko dizanje gotovine?

Pa jeste li normalni? Boli me kurac kako je to kod vas uređeno, želim platiti karticom ko normalan čovjek, ne zanima me nikakva glupa opravdanja.

Registriraj se kod banaka kao prodajno mjesto i radi normalno s kraticama. Ni manje ni više.

Kome nije suluda informacija da negdje plaćaš proviziju od 14 kuna da bi platio karticom godine 2020 bi se morao zamisliti.