View Single Post
Staro 21.12.2019., 17:46   #12606
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005

Neznam za one zenske, ona mala princeza koja luta sumom, jel njezina majka ona koja se ozenila s onim monsterom? Jel se tu skace kroz vrijeme pa su price kroz vrijeme razbacane, e to nisam bas dobro pohvatao ako je tako, ako nije onda sam zesce zabrijao.

-->
Pa nece valjda Kirk Douglas glumiti, jer neznam koji jos ima rupicu na bradi?

Glumac je skinuo iz igrice savrseno. No meni se igrica nije dopala, odnosno nisam je ni igrao, 5 minuta tek toliko da vidimo hype. Ali i u tih 5 minuta sam skuzio kako taj witcher prica u igri, tako i u seriji, skoro pa 100% skinuto. karakter pogodjen.

Prva borba s onim prvim monsterom kak pocne serija mi je bila smijesna, sve dalje super, kao da su dobili neki budget pa napravili pravi CGI, ne ko onaj Gemini Man.

U cjeloj seriji prica mi je najbolja, mada malo teze pratim jer valjda nisam igrao igru.

Ajd Pmozite:

Neznam za one zenske, ona mala princeza koja luta sumom, jel njezina majka ona koja se ozenila s onim monsterom? Jel se tu skace kroz vrijeme pa su price kroz vrijeme razbacane, e to nisam bas dobro pohvatao ako je tako, ako nije onda sam zesce zabrijao.