View Single Post
Staro 20.12.2019., 09:39   #2648
neverin
Premium

Datum registracije: Dec 2017
Neka pročita tko želi učiti na tuđim greškama.
Prije par dana odlučim kupiti koji ETH preko Bitcoin-store da mi pošalju na adresu jedne burze. Prođe moja uplata i njihova transakcija ali ne stiže na burzu. Pogledam na etherscan i vidim na toj adresi svoj eth kao Internal Txns from Bitstamp. Onda se sjetim da za eth deposit burze pisalo 'Pionex doesn't support depositing through smart contract now, such as from Wirex, foxbit, Bitstamp' ali nikad mi ne bi palo na pamet da će meni eth stići na taj način. Tim više što sam na tu adresu već slao eth i iz rudnika i sa druge burze bez problema. Pa šaljem e-mail upit Bitcoin-store nadajući se da nije problem to što sumnjam, i dobijem vrlo kratak odgovor da su oni eth poslali i da se obratim burzinom supportu, bez jedne riječi tehničkog objašnjenja problema što je bila bit mog upita.
Nemam svoj eth wallet jer nemam ozbiljne novce, a još su razbacani na desetak burzi, rudario sam eth na desetak rudnika i nikada mi se nije dogodilo da eth ne stigne iz rudnika ili burze.
Mene nažalost do sad nisu zanimale kripto tehnikalije, ali tu je gugle pa sam našao da moj problem nije nepoznat, zapravo postoji ili je postojao na većini burzi.
Ja ne koristim Bitstamp pa nisam mogao znati da tamo piše:
https://www.bitstamp.net/faq/how-to-withdraw-eth/
Bitstamp Ethereum transactions are generated from smart contracts. In keeping with this, make sure the receiving party supports such transactions prior to initiating an ETH withdrawal.
neverin je offline   Reply With Quote