View Single Post
Staro 19.12.2019., 10:19   #5693
-==¤¤Mate¤¤==-
Registered User

Datum registracije: Jul 2008
Kupujem mobitel i prioriteti su što bolja kamera, izdržljiva baterija i da su dimenzije što kompaktnije. Okvirni budžet je 2000kn, ali naravno volio bih proći što jeftinije.
Mislim da bi Xiaomi Mi 9 Lite bio najbolji izbor za ono što očekujem od mobitela. Ne uklapa se u moj pojam kompaktnosti, ali nisam uspio pronaći ništa bolje za ove novce, tako da ću se morati prilagoditi.
Čak sam razmišljao o Xiaomi Mi Mix 2S koji je stariji model, ali rekao bih da ima još uviješ što za ponuditi. Međutim nisam pronašao ponudu za taj mobitel koja bi bila u mom budžetu.

Čitajući forum vidim da mnogi od vas naručuju Kineske mobitele sa njihovih webshopova i to prolazi bez carine, pa bih i ja išao u tom smjeru osim ako ne pronađem neku ponudu kod nas koja bi bila konkurentna.
Pronašao sam Mi 9 Lite 6/128 GB na Giztop webshopu za 195$ što se čini kao stvarno dobra ponuda. Evo link https://www.giztop.com/phones/xiaomi...on-20-off.html

Zanima me da li netko od vas ima iskustva s naručivanjem s Giztopa? Želim svakako izbjeći plaćanje poreza i carine inače kupovina nema smisla.
Zna li netko za sličan ili bolji deal za Mi 9 Lite?
-==¤¤Mate¤¤==- je offline   Reply With Quote