View Single Post
Staro 18.12.2019., 21:39   #3069
Blue Spirit
Premium
Moj komp

Blue Spirit's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Dobro Momistake zbori.

AOC 24G2U za 1600 kn ili AOC 27G2U za 2000 kn su trenutno nabolja BEST buy opcija na tržištu.

Da nebi pomislo da on "svoga konja hvali" ...

Vec nekoliko ljudi sa foruma kupili su taj monitor i SVI GA HVALE !!!

Citiraj:
Autor Blatobran Pregled postova
Znaci do sad nisam imal nis prek 60hz, ovo je preporod, sve je puno fluidnije, neznam kak bi drugacije opisal, definitivno mi nije zao tih 1600kn kolko sam ga platil, definitivno bi ga preporucio bilokome, jer mislim da je za te pare best buy u tom nekom budget segmentu.
Citiraj:
Autor NightWalker Pregled postova
Kupljen danas AOC 24G2U u hgspotu po super snizenoj cijeni od 1430 kn, 24 incha 144 Hz, Freesync(g sync preko display porta), odličan gaming monitor....s bivseg 60Hz monitora razlika se itekako vidi i odličan gaming osjecaj je, totalno preporucujem ������

Citiraj:
Autor strix Pregled postova
Kupljen i montiran, mogu reci da sam zadovoljan ulogom.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ovo ti je top budget 24" monitor trenutno.
Ja ga imam, zadovoljan.

Citiraj:
Autor hooligan.no1 Pregled postova
Ja sam prije par dana nećaku na neviđeno kupija isto AOC 24G2U.
Monitor je dizajnerski izgledom "in" pogotovo za gejmere.
Kad se stavi na stol treba malo više sile da se postolje pomakne, znači da je dobrano stabilan.
Slika je pri prvom pokretanju odma super kalibrirana, jedino su malo pretirali sa osvjetljenjem.

Loša strana su kablovi (HDMI i DP), pretvrdi za pomicanje gore-dole ili za rotiranje (samo u smjeru kazaljke sata), tj. slabo je fiksiran priključak kabela i monitora (malo klapa) i lako se izgubi kontakt.

Botuni za podešavanje su od ispod i nekako su pretvrdi, a i ruka se nalazi u nekom neprirodnom položaju, ono mogli su to malo bolje izvesti.

Nećak nakon 5 dana kaže da mi je to najbolje uloženih 1600 kn za njega (bolje i od SAPPHIRE PULSE RADEON RX 5700 XT 8G).

/connect 185.107.96.125:28990

server rcon: oldschool

COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv

Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 25.12.2019. u 19:00.
Blue Spirit je offline   Reply With Quote