View Single Post
Staro 18.12.2019., 08:53   #2273
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor axo Pregled postova
Ja bio na vipu 2god, s obzirom da sam skidao filmove, steam origin itd igre plus iptv ja bih potrosio 200gb 2-4 dana prije kraja mjeseca. Ali 4k filmove i velike igre bi stavio skidat prije posla(free period) jer sam imao 250mbit pa je bilo brzo gotovo.
Jucer malo pratio potrosnju iptv-a ispada skoro 2 GB/h za fhd kanale (tv je bio upaljen skoro 6h).
Netflix uz neki srednji fhd bitrate od 5Mbps pojede oko 2,3 GB/h.
Mob sam totalno zaboravio, dobar dio jutuba na wifiju mi ode s njega kad castam. Koristim wifi samo doma pa vidim i statistiku - oko 20 GB mjesecno.

Komp i curu uopce necu racunati u ovoj prici - recimo da sve vece sto skidam pustam u download manageru iza ponoci, a cura ajmo reci da ne potrosi puno (a realno ne radi nis na mobu kao npr ja).

Od 10h do 00h se sigurno skupi minimalno 2-3 h gledanja tv-a (iptv, netflix, hbo). Nekako mi je to sad sve na knap s tih 200 GB prometa. Sve bi bilo lakse da koristim antenu za jedan dio kanala (malo tlaka) ili posudjujem filmove preko noci za drugi dan (super tlaka). Zapravo ne bi se uopce zamarao da mogu kontinuirano kupovati pakete od 100 GB nebitno o cijeni.

Moram razmisliti, ili ipak uzeti pokucni na 14 dana i dobro testirati. Jebemu ako sam spao na tele2, ubit cu se. I jos sad, zima, najgore vrijeme za testiranja