View Single Post
Staro 16.12.2019., 10:35   #13732
Prki
Premium
Moj komp

Prki's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Hvala Mladen.
Kakav je ovaj Philips:

http://redirect.viglink.com/?format=...ava.net_cjenik
Ja ga uzeo na Crni Petak. Kao što ekipa kaže za visoke rezolucije je predobar. 50" je VA matrica i takvog ja imam. Android radi savršeno. Po meni najveća zamjerka je kut gledanja, ako iz fiksne pozicije gledaš, sve je 5 ali ako se pomakneš i makar pola m od kuta 90, počet će gubiti boju i dobivati mlječnost slike. SD ko SD, ako je stari snimak i loš je bit će još lošiji ko i na svim LCD-ima. Što se tiče 1080p, 1440p i 4K, puno skuplje Tv-je sam gledao da imaju lošiju sliku. Ambilight me iznenadio, kontao sam da je to fora za uzimanje para ali je zapravo odlična stvar. Po meni za te pare (ja ga platio 3700) teško da može bolje (al nisam ja neki stručnjak). E da i jedan od naj user friendly menija koje sam vidio, za ne usporediti s recimo LG-em, na kojem mi je prava avantura bila složiti kanale na mjesto, ovdje sve ide kao podmazano. Svakako preporučam, pogotovo za te pare ako nisi neki uber gledač Tv-a već prosječni korisnik kao ja. E da i na 1440p i 1080p ide na 120Hz tako da i lagani gaming ide kao podmazan. e i što se tiče ovog serije 8, tu dobivaš IPS matricu s bočnim osvjetljenjem i stariji Android 8.0 te NEMA dolby vision, dok je ovdje VA matrica s pozadinskim osvjetljenjem, pa ko šta voli ja sam ga osobno zaobišao.

Zadnje izmijenjeno od: Prki. 16.12.2019. u 10:53.
Prki je offline   Reply With Quote