Najviša točka stropa mi je preko 4m, ukupna dužina vanjskog zida je preko 10m. Dakle pričamo o nekakvih 30 kvadrata vanjskog zida (koji doduše ipak gleda na južnu stranu, pa bih ga možda s vanjske strane mogao obojati u crno

na opće oduševljenje stanara) od siporexa i sa sfušarenom fasadom. Na zapadnoj strani sam vidio da ima kakvih 5cm stiropora ispod fasade, pa valjda je tako i na južnoj. Prije kakvih 15 godina bila je i nekakva obnova u điru jer je nekima s te strane voda ulazila u stan, ne znam kako su to izveli.
Drugim riječima, teško mi je to zagrijat na 24°C. Vlaga je zadnjim mjeseci bila na cca 80%, kad proventiliram nešto se spusti, klima to još nešto obori ali ispod 65% teško ide. Razmišljao sam o tom odvlaživaču, mislim da bi to izvlačilo dovoljno vode za tuširanje svaki dan.
Također sam razmišljao i o ugradnji nape ali kuhinja ima toliko nevjerojatno loš raspored da je to teško izvedivo. Trebalo bi cijelu kuhinju rasturit i napravit nanovo da to bude kako treba a ja momentalno nemam živaca za takvu avanturu