View Single Post
Staro 15.12.2019., 18:14   #1128
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor DariX Pregled postova
ja imam G933 Artemis Spectral, uzeo ih prosle godine na black fridayu na UK amazonu i nisam nimalo zadovoljan

Nakon manje od godinu dana (ovo ljeto) su pocele uzasno *ebavat. Upalim ih na ugradenom prekidacu na njima i ne cujem zvuk na jednom uhu. Moram par puta upalit i ugasit da se popravi. Cak sam skuzio da pomicanjem prekidaca pocne krckat i kao da moras naci neku poziciju prekidaca da normalno rade (ili inace imaju neki priguseni zvuk).
Jack za punjenje je otisao isto u onu stvar, ne mogu ih imat na glavi i punit, moram ih polegnut na stol i ne dirat jer bilo kakvo malo pomicanje odmah izbacuje punjenje i iskacu mi prozori na ekranu da sam prikopcao neke "nove" slusalice i nudi mi firmware upgrade.

Kontaktirao sam Logitech support prije mjesec dana, ali su mi poslali neku genericnu poruku da pokusavam drivere ponovno instalirati i slicne gluposti, dok se meni ocitim cini da je kvar mehanicki, a ne softwerski.

Ne znam kako funkionira reklamacija samom amazonu, ali meni je logicno uvijek bilo ako nesto ne radi i da jos traje garancija, da se ne moram ja mucit tjedan dana sa popravkom, vec ih sam odnesem na popravak
Posnimaš probleme, pošalješ Logitechu, dobiš novi proizvod.

G930 mi se sam od sebe odpojio svako malo. Posnimao i poslao im. Dobio kroz mjesec dana nove slušalice doma.
Mommistake je offline   Reply With Quote