View Single Post
Staro 15.12.2019., 16:39   #1125
DariX
Premium
Moj komp

DariX's Avatar

Datum registracije: Sep 2011
ja imam G933 Artemis Spectral, uzeo ih prosle godine na black fridayu na UK amazonu i nisam nimalo zadovoljan

Nakon manje od godinu dana (ovo ljeto) su pocele uzasno *ebavat. Upalim ih na ugradenom prekidacu na njima i ne cujem zvuk na jednom uhu. Moram par puta upalit i ugasit da se popravi. Cak sam skuzio da pomicanjem prekidaca pocne krckat i kao da moras naci neku poziciju prekidaca da normalno rade (ili inace imaju neki priguseni zvuk).
Jack za punjenje je otisao isto u onu stvar, ne mogu ih imat na glavi i punit, moram ih polegnut na stol i ne dirat jer bilo kakvo malo pomicanje odmah izbacuje punjenje i iskacu mi prozori na ekranu da sam prikopcao neke "nove" slusalice i nudi mi firmware upgrade.

Kontaktirao sam Logitech support prije mjesec dana, ali su mi poslali neku genericnu poruku da pokusavam drivere ponovno instalirati i slicne gluposti, dok se meni ocitim cini da je kvar mehanicki, a ne softwerski.

Ne znam kako funkionira reklamacija samom amazonu, ali meni je logicno uvijek bilo ako nesto ne radi i da jos traje garancija, da se ne moram ja mucit tjedan dana sa popravkom, vec ih sam odnesem na popravak
DariX je offline   Reply With Quote