View Single Post
Staro 15.12.2019., 10:20   #9
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor tpm4 Pregled postova
Pogledaj alpine ....

Kontrola preko volana je opcenito preskupa.
već sam kupio i ugradio jvc. danas se moram poigrat s opcijama zvuka. nije problem user manual, koliko činjenica da ima stvari u tom user manualu koje nemam pojma šta znače. koji K je slope npr.

sub mi ima i aktivne ulaze (rca in i spk in/out s time da preko high ulaza samo propušta dalje, nema cut off regulaciju), ali za to moram dovuć struju u bunker, a nemam kuda da se ne vidi. isto tako, u upaljač mi je već spojen punjač za mob. znači trebao bi mi onaj "lopov" za upaljač, i onda konektor i kabel za struju do iza... nije neizvedivo, ali to bi radio samo ako budem JAKO nezadovoljan zvukom sada. a ovako na prvu - zvuk je bolji.

generalno, htio sam se samo riješiti rezoniranja vratiju kod basa jer me to iritira. s ovim jvc-om sam to mogao i bez da stavljam sub jer ima LPF , ali već kad imam sub viška sam htio vidit kako je s njim. lako ga maknem ako bude smetao.

za kontrole s volana odustajem, preskupo. to će čekat da kupim novi auto, koji nije visoko na listi prioriteta. zapravo nije uopće na listi. otplata stana i novi motor su top trenutno, tako da sumnjam da ću u narednih 10 godina uopće imati lufta za neku skuplju investiciju.
jp_rv je offline   Reply With Quote