14.12.2019., 20:33
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Autor John Creasy
bacio sam se na žešće igranje i bolje savladao.. istina, išli su na realnost, ali po meni su postigli kontra efekt.. sad mi se događaju situacije kad sam u prilici da napravim pass u prostor i igrač krivo doda jer je to kao "realno" i događa se u stvarnosti, ali moja situacija bude čista kao suza, pa ja bi bolje dodao na školskom igralištu..
igram na strelice na gamepadu, probao sam i gljive, i opet, passovi s assistom su dosta lošiji.. znam to, ovisi koliko napuniš, dodat će igraču koji je bliže ili dalje od tebe.. kažem, igram pes godinama, znam ga u dušu, ali ovo nema smisla.. moram igrača doslovno namjestit da bude okrenut prema drugom igraču da bi dodao kako spada.. dodavanja u trku kad želim izbiti su isto jako loša.. ne mora dodat precizno u noge kao u starim pes-ovima, ali lopta najčešće ode u out totalno bzvz..
ugl, nije pes toliko loš, ali očekivao sam više.. bude hrpa dobrih situacija, ali isto tako ova kriva dodavanja, a ono držim gore, on doda lijevo nekom.. i to isto, dodavanje ovisno koliko jako napunim.. nekad namjerno želim po podu do kraja prebacit loptu skroz udaljenom igraču, on doda ovom koji je 10m udaljen i nabije ga loptom da se odbije od njega..
sad sam odigrao online quick match, igra mi je sjebala 4 ključna pasa.. ja stisnem gore desno, on doda igraču desno koji ne utrčava.. i tako.. ugl..
|
Meni je u početku bilo potrebno malo prilagodbe radi novina koje su uveli, ali kad sam malo uhvatio igrat sve je bilo bolje.stvar je navike, kad uhvatiš ruku imat ćeš osjećaja točno što radiš.. Pomalo
Sent from my SM-G965F using Tapatalk