Citiraj:
Autor Immortalis
Ako si trazio telefonski, znaci da nisi nigdje mogao kliknuti na "I agree" za Terms&Conditions.
|
Da, no oni ti smatraju telefonski razgovor kao narudžbu. Ma van pameti, nema smisla uopće komentirat.
Citiraj:
Autor Immortalis
Doslovno mogu poslati invoice bilo kome od free usera koji su prilikom registracije se slozili s tim, i reci da ukoliko unutar tjedan dana ne raskinu ugovor s njima, moraju im platiti X novaca. Koji blackmail.
|
Doslovno. I ne samo to, mogu poslat bilo kome, tj. netko ih može nazvat, dat tvoje podatke firme, i tebi dođe račun. Ukoliko u roku 7 dana ne "otkažeš" uslugu, oni te idu ovršavat.
Citiraj:
Autor Immortalis
Također, koliko sam pratio temu, nakon sto si i dobio tu aktiviranu licencu, nisi je koristio, tako da je nisi ni mogao aktivirati
|
Oni ti je "aktiviraju", ti ne moraš ništa. Jednostavno te prebace iz free usera u premium ili šta već, koristio ti ili ne.
Citiraj:
Autor Immortalis
Pitaj ih - koju narudzbu? Nisi nigdje kupio nista. Njihova je greska sto su ti isporucili nesto bez da si ti to trazio.
To je ko da sad zatrazis ponudu za cijeli PC, i umjesto da ti trgovina posalje ponudu, oni tebi posalju cijeli PC. Ti odbijes primitak posiljke, i sad je ta posiljka negdje u posti u skladistu, a trgovina te ide ganjat da ti njima ipak platis taj PC.
Steraj ih u kurac...
|
Točno. Ne samo da nisam naručio, nego sam zatražio informativnu ponudu, kako to inače kod nas biva. Zatražiš ponudu od više firmi, odabereš najbolju, nju platiš i tek onda ti se šalju naručeni artikli/usluge.
Također sami proces odabira ponude mora proći kroz nadređene u firmi, ja mogu zatražit ponudu, ali je svejedno šef mora "reviewat" prije plaćanja.
Ma budale.