View Single Post
Staro 11.01.2006., 20:22   #4
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ma nemaš tu sreće... ako već ideš na nešto kvalitetnije moraš imati na umu da nije to sport za preko noći.

vjeruj mi da ja više volim pogledati i poslušati film na kvalitenom stereo sistemu nego na nekom kvalitetno upitnom 5.1 (zato mi recimo nikad nije palo na pamet ulagati u 5.1).

nije ovo profi, već totalni entry... ali za prvi ozbiljniji setup može izazvati dosta raširenijih zjenica u odnosu na ove iverica-plastika 5.1 sisteme.

recimo 100€ receiver neki sony second-hand entry... a za 100€ znam da možeš u second-hand dućanu dobiti ovo -> http://buy.overstock.com/images/products/JL951938.jpg

i eto za 1500kn aka 200€ početnog setupa da vidiš kako otvoraš pivu za pivom i uživaš.

inače slušao sam ovako usputno ove gore zvučnike zakačene na marantza 66se i ono za nekoga tko je navikao na zvuk speaker paketa će biti raj, ali inače su dosta agresivni, pogotovo u visokima (nekako in-your-face karakter) i mrvicu mlaki u basu s obzirom na količinu tih svih ugrađenih baseva. ako trebaš kontakte šalji pm...
syss je offline   Reply With Quote