Citiraj:
Autor chillout23
Hvala na objašnjenju 
Iako, nije to samo calypso hahaha čital sam nedugo na netu malo da je malo problematična zamjena, a i na yt se vidi da se lik muči dok ga otvara...a kamo li ja, koji sam za takve poslove potpuni šlampo i jednostavno mi to ne ide...i ondda još strah da nekak ne strgam i eto ti win win situacije
btw...ako nije problem da mi pošalješ link na tog "svog" sellera sa alija...tu ili na pp...svejedno. Jer si reko da je isti model...pa da ne švrljam, lutam, fulam i sve kaj uz to ide...
|
Ma nema frke, fakat nije nikakav bauk to zamijenit. Teže je skinut poklopac odozdola

Malo strpljenja i elegenacije i to je to. Fenom zagriješ tu naljepnicu oko ekrana, odlijepiš ju počevši sa nekim od donjih rubova, odšarafiš 4 šarafa od ekrana, zatim lagano otpuštaš žabice na onom plastičnim okviru i kad ga skineš, polegneš ekran na tipkovnicu da skineš kabel.
Obavezno ištekaš obje baterije i napajanje, prije nego otpajaš/spajaš kabel od ekrana! U protivnom može izgorit osigurač na matičnoj pa nećeš imat pozadinsko osvjetljenje ekrana.
Ovaj je to dobro odradio:
Recimo ovo je primjer kako se to NE radi - lik trga i naljepnicu i taj plastični okvir bezveze:
Pa ak je ovom mesaru izdržalo sve, bude i tebi
Link od Aliexpress sellera.