Citiraj:
Autor Keano16
Gdje se najvise isplati otici za produzenje ugovora? A1 centar, telefon, drustvene mreze?
(nije opcija zatrazivati raskid ugovora pa cekati sluzbu za zadrzavanje korisnika, jer produzujem prije isteka roka)
|
Telefon mi se čini. Sve je to individualno. Koliko si korisnik, koliko linija imaš, itd... Meni stalno daju neke ponude koje nema nigdje, ali tek kad malo popizdim na telefon, onda netko tamo odobri. Neću sad pisati što sve imam gratis, itd, ali naravno, kad plaćam 750 kn/mj, a sad će biti 950kn/mj za (2 moba te optiku), svašta se da užicati gratis i uz dodatne popuste.
Samo treba tražiti i imati osnovu za traženje popusta. 15 god korisnik, itd...
I najbolje mi je preko telefona, jer "debili" agenti svašta obećaju i kažu, a onda sam još i snimao razgovore (jer ih i oni sami snimaju), ali najmanji problem danas upalit handsfree i s drugim telefonom snimiti. I kad ti onda ti agenti svašta napričaju, ti samo govoriš da da, može može, i onda kad dođe da to nije tako, onda udriš.
Meni su tako uz Note 8 obećali 1000 kn popusta, -60 kn za tarifu, gratis Dex, gratis TV za Van.
Kad sam sve potpisao i došao po mob, samo sam dobio 1000 kuna popusta i popust na tarifu. Krv sam im popio što na telefon što na mailu, tako da mi se onda sam Samsung ispričavao u ime Vipa. Samsung mi je poklonio Dex, a TV za Van, odnosno danas Xplore TV imam gratis već, eto, 4 godine. Zašto gratis? Jer sam prije 6 godina uzeo veći paket koji ima TV za Van (gratis), i onda kako su mijenjali pakete, sami su mi isključili TV za Van bez da su mi rekli, prodali novi paket i rekli dobiti ćete SMS za aktivaciju kroz 48h, što naravno nisam dobio. A onda su mi prodavali da se to plaća 30-40kn/mj. Na kraju sam dobio sve to, još dodatni povrat po računima nekih 1000 kn, eto, isprike radi i gnjavaže radi čekanja barem 8 sati (ukupno) u centrima da se to riješi.
Velim, krv sam im ispio, tražio otkaze - s pravom, tako da sad i kad nazovem, vjerojatno me imaju pod nickom "Satan himself", ali barem nemam više gnjavaže kakve sam imao prije. Više ne idem u centre, jer to čekanje i vozanje koje sam prošao prije 2-3 godine, nikad više.
Rijetko ih zovem, doslovce samo kad produljujem ugovor.