Citiraj:
Autor Splitska Posla
Zaključak:
1. Ne uključivati Game Boost.
|
Meni su tu na forumu rekli kad sam to napravio da sam onda komotno mogao kupiti bez x verziju, u mojem procesoru radilo se o kakvih 300 kuna. naravno da sam odmah vratio boost natrag i juri sad na 4.2.
Ja sam prozracio kuciste, stavio fanove da se vrte kad si digne temperatura blizu 80C odnosno cak i prije maksimalno.
Imam i grafu unutra koju sam isto stavio da maksimalno ventilira kad dodje na 75C, Zotac 1080ti mini 11gb, navodno kao sto su mi i tu rekli na forumu ova grafa se grije na 82C. Na PUBG sam testirao iako imam abnormalnu nadmoc nad vecinom igraca u roosteru ipak suxam. U nekim situacijama je cak i smjesno, nemogu me pogoditi s pola metra, a ja kad naciljam i stisnem na tikvu insta kill. No grafa je na 82C minimalno. FPS ne pada ispod 120, a krece se od 120 do 180.
Probao sam i CSGO, tamo se ne grije grafa tako jako.
Uglavnom savjet je prozraciti i ako imas pare kupiti pravi cooler.
A GT 710 isto nema ventilator ili iams verziju s ventilatorom? Neznam na koliko se ta grafa grije, imam takvu doma, nikad je nisam uspio natjerat da nesto rpetjeranor adi pa nisam ni skuzio na koliko se grije, ali nema ventilatore.