View Single Post
Staro 12.12.2019., 15:15   #3272
FerrZG
Premium

FerrZG's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Gume ostaju 2019-spec. Momčadi to jednoglasno usvojile i odjebale novi 2020-spec.

Sad neki vele da je Mercedes treći po snazi motor u F1, nakon Ferrarija i Honde, ali da je paket kao cijeli bolid od Mečke vrhunski i da ih spašava šasija, elektronika i sve ostalo, ali ako se gleda sami motor, nije neka sreća.

Nije da su Fors Inđija i Williams baš neki pokazatelji, ali Mečka ni u jednom momentu nije pokazivala takve slabosti. U Monzi i u Spa su pušnuli od Ferkana, u Austriji zbog vrućine i Brazilu zbog nadmorske visine od Honde, ali tijekom sezone, nije baš da su pokazivali slabosti.

Meni ipak više smrdi da su u drugom dijelu sezone zavrnuli malo pipu i okrenuli se 2020 kad su vidjeli da im niko nebu mogao ništa jer em što su pomeli WCC, pomeli su i WDC sa 1-2. Išli su na sigurno da Lujkan završava utrke, pa ako kaj uleti tipa Rusija, Japan, Mexico - uleti. I uletilo je.
I lani su neki ovdje pričali o Mečkinom dolasku do zida pa eto, prvih 5 utrka je bilo 1-2, prvih 8 pobjede.
Tako da imam filing da bude 2020 počela gdje je 2019 stala.

Samo u Red Bullu bude frke ako Max bude opet suh do pola sezone, to bude zadnja sezona istog u Red Bullu. Tata Jozo je to već i najavio, a Toto skoro pa potvrdio.

Tako da bu prije Max u Mečku nego Vettel. Ko je lud da plaća u glavi propalog i potrošenog starog vozača? Eventualno se možda vrati u Red Bull ili Toro Rosso jer ga tamo još uvijek cijene. Ipak je s njima digo 4 naslova.
Mislim da ima jedan team principal koji jedva ceka imat novu stariju, poznatu zvijezdu u timu

To se ti tjesis samo da ne ode u McLaren... bar bi tema zivnula i zanimljivo bi bilo pratit kako ti ispija krv svojim voznjama u McLarenu, kao Ferrari/ne-Vettel fan znam kroz sta bi prolazio

Pozdravljam odluku da napokon ostave bar 2 sezone zaredom konstantu za fucking gume..Ako im 2 godine nije dosta da ih shvate i priblize se Mercedesu, nek se svi kolektivno zasamaraju.
FerrZG je offline