View Single Post
Staro 10.12.2019., 21:28   #51
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
U Americi je ekipa s kojom sam radio (iz svih dijelova svijeta) vraćala mjesec dana nošene tenisice, ko fol nisu bili zadovoljni. Kupili udobne skupe tenisice, proputovali i nahodali se okolo i vratili s razlogom "ne pašu mi", u trgovinu, osobno. Primljeno bez pogovora, vraćeni novci istog trenutka.

Kupujem hranu po britanskim supermarketima i gledam pakiranja, na apsolutno svakom piše "trudimo se da naša hrana bude po svačijem ukusu, no ako vam se ne sviđa, vratite uz potpuni povrat novaca". U prijevodu na balkanski...pojedi, reci da ti nije bilo dobro i uzmi novce nazad.

Pričam s frendom koji je 2 godine gore. Veli da prosječni balkanac može zajebat sustav gore na 1001 način, ali zapad jednostavno ne funkcionira tako. Ne razmišljaju da će netko iskorištavati sustav koji funkcionira na povjerenju. Tipa, javni prijevoz... 130 funti je mjesečni pokaz. 80 funti je kazna. Nećeš vidjeti nikog da nije potvrdio Oyster na automatu. Nećeš vidjeti ni kontrolu. Balkanski mozak kreće računati vrijedi li platiti kaznu ako jednom u nekoliko mjeseci naletiš na kontrolu, tj. ne uspiješ je izbjeći

Meni paše da tako funkcioniraju. Brdo puta sam kupio open box proizvod na Amazonu, koji je bio 10-15% jeftiniji od originalno zapakiranog, ali i od rabljenog na domaćim oglasnicima, pa i ebayu, a garancija je standardna.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote