View Single Post
Staro 10.12.2019., 18:35   #46
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Ljudi moji, pogledajte samo način na koji firma ovdje uletila sa odgovorima koje su logično nametnuli nova pitanja.
Zašto pitam tu? pa nije zaposlenik linksa uletio u temu od linksa i rekao da nema šanse da dobijete otvorenu robu, nego m-computers. Prema tome pitanje je usmjereno na njih.

I nema odgovora di su otvorene vraćene tipkovnice, miševi i slično završili jer trgovina ne šalje otvaran kako je insinuirano od strane njih.

Links I ostali to znaju, hendlaju kako hendlaju i onom ko me smeta će zamijeniti. I to je to.

Nadalje, što se tiče kupca on je tu pokriven da robu na pažljivi način pregleda. Ako je pakiranje napravljeno tako da se ne može otvoriti bez da se unisti- otvaranje nije na štetu kupca.

Dakle potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode. Obilježja i funkcionalnosti robe.

(Zzp članak 77. Stavka 5)

I taj zakon je napredak za trgovce, prije nije uopće bilo navedeno da se oštećenje ili manjak (dio, ili ambalaza mogu naplatiti).
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...

Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 10.12.2019. u 18:46.
Alfa_R je offline   Reply With Quote