View Single Post
Staro 10.12.2019., 16:11   #114
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
Onda, da rezimiramo ?
Nije problem u Shield-u i nepodržavanju nečega, nego u kompliciranom setupu ?
Da.
Ja Shield imam sada pune 4 godine, 2015 model.
Kupio sam ga jer sam imao vrhunski 7.1 surround setup pogonjen rotelovim power ampovima + pre/pro za zvuk koji nije imao nativnu podršku za dekodiranje TrueHD zvuka a Shield je imao mogućnost internog dekodiranja istog i prosljeđivanja kao LPCM direktno na predpojačalo/procesor. To je jedini razlog zašto sam uzeo Shield jer sam tim potezom "jeftino" osvježio svoj HomeTheater setup i dobio podršku za nove formate. Uz to sam tada koristio Dune player i HTPC. Danas još uvjek imam od svega samo Shield. Od sve sile AV opreme koja je prošla kroz moju sobu Shield je urežaj sa kojim sam najviše ostao impresioniran i niti 4 godine kasnije nemam ga potrebu zamjenit - pogotovo iz razloga jer niti najnovije verzije nemaju podršku za HDMI 2.1 Dakle nikakav problem nije sa Androidom kao bazom, sve dok znaš što i kako kombinirat. A meni moj Shield između ostalog služi i kao 24/7 torrent mašina zahvaljujući samo njoj sam natuko 15TB uploada na privatnom trekeru a da niti ne osjetim. Nikad se nije crashao, nikad me nije iznevjerio na ničemu, ostaje jedna od najboljih investicija koje sam napravio.
sodom je offline   Reply With Quote