Citiraj:
Autor NortonCommander
Neostar je cini mi se odnedavno poceo nuditi uvoz auta iz Njemacke/Belgije po izboru, ima li itko kakva iskustva s njima?
http://neostar.hr/novosti/kupnja-rab...eko-granice-1/
Daju dvije godine jamstva na vozilo koje uvezu ukoliko isto vec nema tvornicko jamstvo, samo pretpostavljam da to papreno naplate.
|
Da, možeš izabrati na mobile.de koji auto hoćeš i oni ti ga dovezu, pregledaju i isporuče ali to masno naplate. Recimo, kada sam pitao za tako nešto, ona cijena koja je na mobile.de za odabrani auto dodaš 5k eura, bez trošarina. Znači mene bi ispalo za auto koji košta cirka 25k eura, 30 da mi ga dovezu kući s grancijom ( mislim da je čovjek rekao godinu dana ). Meni je to malo previše bilo.
S tim, da čak i hoće uzeti polovan auto pod račun, meni su htjeli uzeti megane star 9 godina. To je po meni jedna olakotna okolnost, makar nisam išao u to koliko bi procijenili moj polovni, tak da kome se neda zezati i natezati preko oglasnika...
Mislim da čak i TRCZ daje slične uvjete, koliko sam vidio na njihovim stranicama. Uvoz, pregled, isporuka, staro za novo...