View Single Post
Staro 10.12.2019., 13:22   #188
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Inovator Pregled postova
Unutar prve godine se rijetko koja kvari.
Garancija je OK,.mada meni treba ispravan uredjaj, osobito sad zimi uz malu djecu u kuci. Svaki dan susimo, tako da cemo ju iskoristiti.
Kao i vecini ljudi, zapravo svim ljudima, poanta je da dok kupis da ne radi probleme, zapravo, to je nekad vrijedilo, al danas ne, cak nit ne igra sto skuplje, jer sve se masovno proizvodi..

Bas mi zena veli, njen bratic kupil Miele ves masinu (kao to je pojam za bijelu tehniku) masno su dali, krepala je, popravak neisplativ, na kraju kupili neku obicnu za 3tkn sa 5god.gare, veli nikad vise tak skupo nece uzimat od bijele tehnike, inace novci mu nisu problem.

Ajd kuzim, kupis neku za 3tkn i pokvari se u gar.roku, progutas to, al ak iskesiras 6-7tkn i onda te pocne hebat, a kupio su s ciljem da se "nece kvarit".

Imamo doma LGijevu ves nije puno ni kostala, oko 2600kn, inverter) masinu, imamo je oko 2.5god radi bez greske, s tim da smo uzeli produzenu garanciju 7god. nek odradi tih 5god. i ja sretan

Doma imamo koncarevu ves masinu, radi ko beba, stara oko 20god. danas takve stvari vise ne proizvode.
zvonac je offline   Reply With Quote