Citiraj:
Autor Spikeman
za koju lovu si ga uzeo?
ima ga iStyle za 2599 kn u sklopu crnog petka
|
Uzeo sam ga tamo, cijena je bila ista i za BF i prije njega. Čekao sam BF, ali nije pala ni kune.
Uzeo case, SD card reader preko njuškala i olovku na amazonu (
https://amzn.to/2t246Qr) i imam mali prijenosni foto studio
Citiraj:
Autor Exy
Kakav bi bio Air2 za korištenje danas? Vidim da se može upgradeati na iPadOS 13.1.2 i ima A8X, što bi i dalje trebalo biti dovoljno, iako je star tablet preko 5 godina.
Koristio bi se za čitanje knjiga, pdf, epub, browsanje, media play i tako. Igre me ne zanimaju. Da li bi bio ok za tako nešto još uvijek?
I jedno općenito pitanje, s obzirom da sam do sad imao samo android tablete, kako funkcionira prebacivanje pdf-ova, muzike, videa na ipad? Sve mora preko itunesa, postoje li kakvi problemi oko drm-a i sl? Tj. mogu li ga jednostavno spojiti na pc i preko usba prebaciti dva filma, par pdfova, par epubova, mp3-ica i sl?

|
Starci imaju Air 2, ja sad friško imam 6. U svakodnevnom radu ne vidim nikakve razlike. Sve što ti treba može odraditi. Presudila mi je mala razlika u cijeni između rabljenog Air 2 i novog 6. Plus je na stranu 6 išao što podržava olovku.
Prebacivanje je nekad muka preko iTunesa, jer ako nešto nije u formatu koji mu paše, ne da prebaciti. Moguće...da. Jednostavno...ne uvijek.
I s tim mušicama koje ima, nema konkurencije među tabletima.