Citiraj:
Autor FitzTN
Baš je očajna ponuda, nedavno kad sam ja kupovao nisam našao ni tog Hauppaugea. Ja sam naručio neki stick s eBaya (ima post na ovoj temi nedavno).
Kao što sam napisao, DVB-T programi rade loše, slika zna zakockati, kao da prekine stream na sekundu svakih x sekudi, ali začudo svi ovi novi programi preko DVB-T2 rade savršeno.
Kako koristim jednu od starijih verzija DVBviewera, čak mogu uz Recording service, ffdshow i VLC prekodirani stream castati na chromecast 
|
Pogledao sam post, ali nisam skužio da li je dual tuner ? ili se pod tim misli na zemaljski + satelitski ?
Imam Avermedia TwinStar (model A188, PCI-E) pa sam i ja u potrazi za nekim novim sa dual-tunerom (zgodan feature kad se navikne na njega

).
Ovaj put bi uzeo USB verziju da nisam ograničen samo na jednu makinu. Također sam stao na Hauppagueovom DualHD ali ne mogu naći konkretno za codec da li je samo AVC (H.264) ili ima i HEVC (H.265) ?
Općenito, da li je dovoljno samo da je tuner T2 a codec (H.265) se onda rješava softverski (upgradeom firmwarea ili playera) ?