View Single Post
Staro 09.12.2019., 13:14   #22
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Da nagledal sam si Scythe Ninja Dual Fan, taj mi izgleda bomba ventilator i bas ovo sto meni treba. Ali sam u medjuvremenu odhebao ovo NZXT zatvoreno kuciste i ubacio sve to u Coolermaster Gladiator 600

Imao sam taj doma. Bomba kuciste. Nema ove fancy smency glupsoti ko ovaj NZXT ali ima na onim vratima rupe za dva ventilatora koja nemam, pa jos kad ljeti ta dva stavim bit ce Ryzenu i grafi hladno. Ako i to nebude dosta onda ide onaj scythe gore za 600kn.

No evo sad sam vec testiral, grafa hladna, pod najacim opterecenjem na 76C. No morat cu skoknut pod NVidia forum jer mislim da nesto gadno ne valja s driverima jer grafa ne vrti ventilatore kak treba po defaltnim driverima. Ona se zagrije na 80C a ventilatori na 44%.

Ryzen u ovom novom kucistu koje je kao idealno za taj stock cooler jer sad on direktno puse zrak van zbog onih rupa na vratima. Sve skupa se ne kuha. Ryzen nije presao 78C pod najacim opterecenjem

Dodao sam jos vec kad sam predelaval te masine 1000W napajanje. Modularno, ono koje se ne vrti kad nemora.

beneficije:
Sve je tise, CPU cooler pod idle se niti ne cuje. Dok ovo tipkam 50C. GPU naravno hladan ko spricer na 30C.

Sad cu jos sve vratiti na 3600MHZ RAM i to je to. A u NZXT se vraca stari I5 4460 njemu trebaju one obloge od spuzve na vratima da mu nebude zima.

I da kazem da sam testiral sa Cinebench, u NZXT je bilo 3470 bodova, a sad s ovim promjenama gore je 3590 bodova. zamisli.