Pozdrav gospodo,
evo da podjelim i svoje iskustvo. Nakon 35 godina brijanja s britvicama (zadnjih par godina je to bio Fusion proglide) odlučio sam isprobati klasično brijanje s brijačem i žiletom.
S obzirom da za početak nisam htio potrošiti brdo love naručio s jednog našeg sajta
Wikinson sword premium colection brijač uz kojeg se dobije 5 žileta, Proraso kremu prije
brijanja, Proraso sapun za brijanje, Proraso gel za zasustavljanje krvarenja (za svaki slučaj

), Wilkinson sword četku i još 5 WS žileta. Cijela priča je ispala 335,00 kn s dostavom i još sam dobio neki novčanik za poklon. Danas sam isprobao sve skupa i mogu reči da sam oduševljen kak je dobro ispalo. Odradio sam niz bradu, sastrane i uz bradu i sve to prvi put uz samo dvije manje posjekotine koje je riješio gel.
Moram reči da inače nemam prejaku bradu pa je vjerojatno i to pomoglo da je tako dobro ispalo.
Uglavnom na britivice se ne vraćam to je sigurno.
Trebao bi preporuku nekog dobrog losiona ili nečeg za poslije brijanja jer mi je sad
koža ostala jako suha, inače sam korisito Irish Moss iz Millera ali mislim da bi mi on
još bolje posušio kožu.
Svaka preporuka je doboro došla.