View Single Post
Staro 08.12.2019., 12:22   #3935
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Smoki_Gs Pregled postova
Uspio sam se dokopati Mate 20 Pro u ovoj Tele2 akciji za crni petak, tocnije dva komada, jedan mami, jedan sebi, oboje nam istekao ugovor ovaj tjedan, nije moglo se bolje poklopiti... I sto nisu stavili u reklamu pa sam se ugodno iznenadio, dosla su obadva sa Snorkeling Caseom, reklamiraju taj case u obicnoj prodaji, ali za BF nije bilo stavljeno da dolazi s tim pa jos jedan razlog za srecu
Mislio sam da nista od toga posto su mi u poslovnici rekli da je rasprodano i nemogu nabaviti, isto tako su mi rekli u sluzbi za korisnike i onoj svojoj prodajnoj, narucio obadva preko weba i proslo
Mob stigao, od sinoc ga postavljam, trenutno je najvise sam povukao OTA EMUI 9.1.0.347, od ovoga sto ga koristim, stvarno je zvijer od mobitela... Smanjene animacije na 0.5, Dark Mode, sve je snappy, kameru sam opalio par slika i prezadovoljan
Mini srcani sam dobio kada je prvi mob nakon instalacije tog zadnjeg updatea sa nekih 25+ % baterije samo dropnuo na 0, ali to je napravio i drugi, napunjena obadva do kraja, rade obadva normalno
Trazim neko kvalitetnije staklo ako uopce postoji zbog rubova, pa ako netko ima iskustava please neka podijeli
Ja na njemu imam screenknight, evo već druga godina, zadovoljan potpuno!