Citiraj:
Autor domy_os
Ajde ti meni reci kako si prebacio? Mene zavlače tri mjeseca za dva broja, nikako da prebace.
|
A nazvao i rekao da bi prebacio svoj privatnjak...dao OIB I prebacili me za 3 dana
Citiraj:
Autor xlr
Tomato pretplata, pratim stanje na tomato appu. Od 1.12 imam aktiviran flat internet 5 dana. Svaki dan mi sudeci po aplikaciji nestane par MB. Je to normalno? Nije mi do MB, al ono, da ne pocucla nesto vise samo zato jer ne ocekujem to...
|
I kod mene troši više nego THT mreža.
Citiraj:
Autor mkey
Symp ja bih rekao da imaš dosta slab 4G signal u svom području pa onda telefon stalno prespaja i to ubije bateriju. Ja sam se jedno vrijeme borio s time tako da sam instalirao neku aplikaciju za automatizaciju (Automaton?) kojom sam prebacivao sa 3G na 4G kada se telefon otključavao i obratno. To je pomoglo, uz određene probleme. Jer ne bi prebacio svaki put sam po otključavanju i ponekad bi zaglavio kod prebacivanja. To naravno ovisi od mobitela do mobitela te koliko vremena provodi u standby. Ako redovito čačkaš telefon, onda je to loše riješenje.
Ono što sam ja na kraju napravio, dok nisam nabavio bolji telefon, ubio sam 4G pa je bilo bolje.
|
A ono,centar Zagreba pobogu.
Uglavnom zvao sam szk i rekao da sam upoznat sa problemom javne i privatne ip adrese čisto da prekinemo potencijalni BS...reko frajer da da zna se dogoditi...pričekajte....halo? Možete pričekati još malo? Može moze.... Halo? Već imate privatnu IP koliko vidim.... Hvala vam.
Odjednom se baterija unormalila...ali ne toliko koliko sam očekivao.