Citiraj:
Autor Drug Brko
Dan danas nije dokazana metoda "održavanja" baterije. Neki se kunu u nadopunjavanja i ne dalje od 80%, neki se kunu u punjenje od 0 do 100, neki da ne Quick Charge...
|
hvala na trudu za "održavanje baterija". ne treba. sve baterije jednako održavam, punjive nimh, li ion itd.
ali jednako tako si sam rekao ovo gore.
ma gle kompa...sve je ovo sad neko filozofiranje htio ti to gledati tak ili ne.
opet velim, ja sam samo dao savjet da se može i starim mobitelom biti zadovoljni, pa čak i kupiti polovni u vrhunskom stanju. osobno sam uzeo jedan S7 kako sam već naveo neki dan.
ja se samo pitam čije interese štitiš
a to sva zavrzlamama u svijetu oko baterija je poznata svima. nekad kad su bili oni obični mobaći, bat mi je trajala 5-8 dana sa hrpom poziva i sms tipkanja. e, al kad svi hočemo moderno, pa nositi tv u đepu sa savršenom rezolucijom, normalno da baterije gutaju.
i da, kako kažeš da imam filing da mi jednako traje bat na S7 nakon 3.5 godine...pa jedino se po tome i orijentiram, jer nikakva mjerenja i testiranaj nisam izvodio onda, pa ni danas. ali znam ziher da mi je na početku prije 3.5 godine i dana danas baterija držala 3 dana. naravno da u extremnom korištenj bude 1 dan. rekao bi optimalno 2 dana uz pregršt korištenja svega. podjednako sam ga koristio onda, kao i danas. a i ovaj kaj smo uzeli jednako se ponaša baterija kao i na mojem.
u konačnici svako odlučuje šta je za njega najbolje.