View Single Post
Staro 05.12.2019., 10:25   #24571
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Nisam gledao jos Jokera ali vjerujem da nije nista navikano. Zanr odlican. Serijal odlican. Lik odlican. I najbolji glumac danasnjice, sto se moze ocekivat nego navikano. Sto sve ide po ekranu onda ovo gore napisano bez da gledas film odmah moras dat 8/10. A vjerujem kad odgledam da ce to biti cista desetka.

A odgledao sam Hustlerice https://www.imdb.com/title/tt5503686/
S Jennifer Lopez
Mislio sam onak odgledat to, ali film je dobar. Prica odlicna, i navodno true story, sto mi je do sad se pokazalo uvijek jako dobrim. Pa i ovdje iako glumi Lopez koja onak i nema neke filmove, ovo bi mogao biti njezin najbolji. A zena od 50 godina, meni nije jasno jesu oni koristili tu neke CGI metode ili WTF?

A odmah da javim da sam odgledao i Ad Astra, znam mnogima ce film biti bezveze jer ipak nema nekog heroja, neke akcije, bombi, praskanja, ali film je vrh. Meni jedan od najboljih u 2019. Efekti odlicni, glumac vrhunski ako ne i bolji od ovog gore spomenutog u jokeru. Kako jedan glumac moze vuci film to je nevjerojatno. Bez tog glumca taj film bi bio mozda za ispod 6 i svi bi srali da je los SCi Fi film, ali ovako s njim on s prosjecnog filma napravi hit. A ako ste odgledali once upon in hooliwood i ad astra onda vam je jasno.