A tako sam i ja na Ryosu pa su krepali taman par mj izvan roka...
E sad kratki review - Ryos ima MX brown, ova čunga lunga brown.. no na Suori mi je 10 puta ljepše tipkati... za gameing isto mi je bolja... i kvragu nisam znao ni sam koliko prostora imam na stolu...
Svijetla su mi u bijeloj boji (recimo da je to bijela). Djeluje elegantno...
E sad mane... jao što sam ljut... Ledica na num locku.. JAOOOO što me nervira....
Još imam u bijeloj boji ostale, ali ne na max osvjetljenju i bode .. ocd ludi.
A da koristim, boju mislim da bi je u smeće bacio... Što je najbolje, to bi se dalo riješiti softwareom, čak je i uspijem prevariti kad npr odem u postavke od kone emp i probam bindati na tipku numlock, on prebaci status, a ostane ugašen... ali zar stvarno?
Caps i scrol i gamer mode me ne diraju toliko jer nisu stalno on.
Dalje... smrtni zločin.. moguće je samo remap i bindati u game modu.. zašto????
F tipke nije moguće i ko za vrag stave na fn+f1-f4 light show umjesto profile.... zašto??? Zašto ne prave profile pa nek si ljudi stave što žele....
i kako da sad ja jednom tipkom naštelam da mi se upali osd od afterburnera? nikako. osim ako ne želim da mi game mode vječno svjetli bijelo na max...
Uglavnom, da sam dao punu cijenu koju su tražili kad je izašla vratio bi to nazad, ali za 400 kn je odlična.
Samo nakon mogućnosti ryosa ovo je loše... Idu na stored profiles onboard, s time odluče kompletno sjebati software mogućnosti, ali onda ne stave dovoljno memorije ili čega već kao na ryosu... Amateri.