View Single Post
Staro 01.12.2019., 13:11   #3234
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Tesko. Jedino da ga posere ko Rosberga 2016. Da vozi dobru sezonu i da mu se dogodi Malezija.

Davno sam rekao, Hamilton je ko Schumacher - i kad nije najbolji, uvijek je tu negdje, ili podij ili solidni bodovi.

A takve likove onda tesko mozes poraziti. Osim ako nisi Montoya ili Vettel pa da ne radis pizdarije ��

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Kako vrijeme odlazi, nekako mi se više čini istinita ona teorija zavjere sa Rosbergom i Hamiltonom. Previše faktora drugih je tu koji su odlučili, a najmanje Rosbergova sposobnost.

Kad uzmemo u obzir da bulletproff Mercedes powertrain koji je od početka ere daaaaleko najpouzdaniji powertrain, baš je Ham imao 6 kvarova, dok svi ostali Mercedes-powered bolidi nisu imali kombinirano.

Druga stvar je to što je Rosberg na pola sezone dobio Hamiltonovu ekipu.

Ne mogu se oteti dojmu da je to bilo odrežirano. Ono "dajte mi jedan naslov i ja odoh, ipak sam vaš Švaba, kaj nebi bilo bolje da Švaba u Švabskom autu digne naslov, ionako nam niko drugi ove godine niš ne može."

I uz sve to skupa, jedva jedvice 5 bodova...

To kaj se priča "Rosberg je baja koji je pobjedio prvog i drugog statistički najboljeg vozača na stazi". Da, samo kako i u kojim uvjetima. Šumaherov povratak u Mercedes je bio ništa drugo nego marketing. Skupilo se more sponzora koji su upiknuli fine pare za razvoj novih bolida. Nitko nije ni mislio ni očekivao da će Šumaher donijeti nove pobjede i naslove u Mečku, pogotovo jer je propustio 3 sezone. Ni on ni Kimi se nikad nisu uspjeli POTPUNO vratiti... Onakvog Šumahera 2010-2012 bi u istom bolidu pobjedio i Massa kojeg smatram debelim prosjekom.

Osobno, Barbie Boy mi je oduvijek bio antipatičan i nije ništa bolji od Bottare, nego jednostavno Mečka 2014-2016 nije imala konkurenciju pa je Toto kao dozvoljavao da se međusobno utrkuju. Zato je i otišao jer bi ga 2017 Hamilton podero ko svinja masnu krpu.

Kad je Bottara stigo, Ferrari više nije bio kanta za napucavanje već su pružili fini otpor već 2017, a 2018 imali čak i title shot, najbolji nakon 2012. Jasno da Toto onda više dozvoljavao da Bottara pomrsi račune Hamu.
Ove godine je Toto opet dozvolio unutarmomčadski fajt u prvom dijelu sezone kad je vidio da je Ferkan sporiji. No opet u drugom dijelu sezone, Ham je taj koji se čuva i pazi.

Tako da, aski, dobro si rekao. Rosberga je posralo. Jako.
Brko je offline