Pozdrav ekipica
Prelistao sam okruglo 7 stranica unatrag i vidim da spominjete stalno 2-3 ista modela monitora (cijele 2 stranice skoro pricate o ovim 5k kn monitorima koje je xGame uzeo

), pa uz ostale gluposti koje istrazujem za kupovinu (fejk black friday) rade bi pitao vas par iskusnjara nego istrazivao jos 2 sata.
Naime, imam trenutno BenQ XL2411Z i Dell P2414H monitor setup jedan do drugog. Zanima me kako bi se slagao jedan od njih ako bi uzeo 27'' monitor (1440p, 144Hza), a drugog prodao? Kako bi uopce radio 27'' i 24'' na drugim rezolucijama spojeni zajedno? Nemam trenutno nikakvih problema sa monitorima, niti sam neki veliki fanatik da dozivljavam mane koje vi konstantno spominjete (backlight probijanje, bleed i "crna nije crna").
Imam zelju isprobati gameanje na 27'', ali sam se nadao potrosit oko 2000kn za to, a ne odletjet na 5k kn kao neki od vas

Igram svasta pomalo, pretezito multiplayer igre; blizzardove igre (WoW, , HotS, Diablo), PUBG, CoD, Battalion (sve FPSovi).
Konfiguracija PCa je u potpisu.
Ima li smisla prijeci na 27'' ili se necu usrecit prelaskom sa vec 24'' 144Hza monitora?
EDIT: Updateao sam konfiguraciju, prvobitna je bila pogresna