Pozdrav ekipica
Imam vec duze vrijeme u planu uzeti TV za sobu, pa uz ocekivano razocaranje crnog petka, dolazim ovdje po pomoc.
Treba mi smart TV za sobu. Smjestio bi ga iznad 2 monitora na zid (otprilike metar i pol visine). Koristio bi ga sa kreveta udaljenom oko 2 metra za gledanje netflixa, filmova (spajanje na komp) i igranje Switcha/PS4. Ne bi sluzio nikako za klasicno TV gledanje nasih programa jer nemam provucenu zicu za to, a i ne treba mi iskreno
Nadao sam se pljunuti jedno 3000kn +/- i volio bi da je 43' do 50'. Imam trenutno u boravku LG 55UK6950 s kojim sam i vise nego zadovoljan. Magic remote mi je cisti sex (nije nuzan na novom TVu jer vjerujem da se i bez njega moze). Za sobu bi bio zadovoljan i sa manjom dijagonalom jer mi 55' izgleda preglomazno na zidu.
Nije problem protegnut se novcano jos malo gore, ali ako sam 55' sa magic remoteom uzeo za 4500, vjerujem da postoji i koji 43' dovoljno dobar za moju zacrtanu cifru

Nije nuzno potrebno ni da je na popustu. Mogu pricekati i "Cyber Monday" u nadi da ce se dogodit neko Bozicno cudo
Zahvaljujem se unaprijed na sugestijama