View Single Post
Staro 29.11.2019., 14:29   #2952
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
To još nisam sitgao sve isprobati, jer jbg, moram svaku stvar duplciirati na oba monitora pa idem korak po korak Vidio sam da ima, malo poklikao, ali nisam u praksi ništa.

To sa profilima je problem na oba monitora. Ne vidim razlog zašto svim postavkama ne bih mogao pristupiti iz svih profila. I onda konstantno moraš switchati imeđu ta 2-3 taba jer uvijek nešto nije odstupno. Da li ti možeš mijenjati postavke svake boje odvojeno, crvene, zelene i plave? Meni je to u svim modovima zasivljeno. Na Aorusu to recimo mogu i mogu smanjiti neki kanal boje ako vidim da je predominatan (recimo zelena u ovom slučaju).

Što se samog OSD appa tiče, Aorus se može collapsati tamo u desni kutak (ne znam kak se to zove) i Arousov bez problema radi sa upaljenim LG-em. LG mi ne dopušta to, i da bi koristio taj desktop OSD, moram zgasiti Aorusa i isključiti ga iz postavki displaya (windows) tako da stavim da se slika prikazuje samo na LG-u.

Za kontrast od 800:1 ću samo nadodat da je retina do ne tako davno imala kontrast od cca 950:1

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 29.11.2019. u 14:35.
xGAME je offline   Reply With Quote