View Single Post
Staro 29.11.2019., 13:34   #28
igofanatic
Guest

Citiraj:
Autor Izet Fazlinovic Pregled postova
Imam AC obicnu + neke dlc-ove, rfactor 2 i novi f1 s logitech g29. Ako netko hoce nekad malo MP nek se javi na PM. Malo sam u guzvi sad, ali mozda se nade vremena.

I gt sport na plejci za kauc i gamepad.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ako se okuplja 15+ vozača po utrci za AC i ako imate lige, zovi.

Citiraj:
Autor nub Pregled postova
iRacing ima najbolji online ranking sistem (i za skill i za safety rating) te odlično posložene serije i jedino tu je "kralj". Na žalost niti jedna druga simulacija to nema posloženo kak spada i nije "plug and play" kao iRacing gdje doslovno uvijek imaš dobru utrku na raspolaganju već se treba malo potrudit. Jedino šteta što u handlingu i force feedbacku dosta kaska za npr AC, ACC, RF2 i to je najveći razlog zbog kojeg sam odustao od njega unatoč tome što već imam skoro sav content koji me zanima. Nadam se da će se nešto promijeniti po tom pitanju pa ću razmisliti o reaktivaciji.

I savijet ako netko igra, uvijek plaćati kroz paymentwall jer se tako prođe bez pdv-a, a 25% je ipak velika razlika
meni je ffb na iR dobar. drugačiji naravno od Ac. možda jer sam navikao na Ac i podesio sve kako mi odgovara pa zato mi na AC bolji. inače svi vele da je bolji na iR.
vjerojatno ovisi i do volana koji se koristi.
fizika mi je isto na iR dobra. doduše vozio sam često samo mx5. grafika nije savršena kao na AC i sl., ali mi se sviđaju određeni detalji. recimo kako se u retrovizorima vide stvarni dijelovi auta i još neke sitnice.
globalno odlična simulacija sa puno korisnika (zanimljivo. kad se nešto plača, ljepe se za to ko muhe na g.... ).
  Reply With Quote