View Single Post
Staro 29.11.2019., 10:35   #1
Boskre
Premium
Moj komp

Boskre's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Upozorenje SCAMMER / Lopov

Dobar dan !
Dragi forumaši da podjelim sa vama jedan pokušaj krađe i da upozorim ostale .
Nakon što sam objavio oglas na njuškalu za moj PC!

Dakle prije 2 dana na moj Viber ....

1 2 3 4 5 6-5 6 7 8 9-5 9 10 11 12 13 14

Dakle on je meni "uplatio" i Slika 6-5 je slika dokaza o uplati.... (koju je on meni poslao) zahtjeva da ja njemu pošaljem NJEGOV pc , paket.....

Ja njemu tražim SWIFT :Slika 9-5 koja pokazuje SWIFT (dokaz o uplati ) OVO je jedini pravi dokaz o uplati na ovoj slici je samo školski primjer koji sam ja njemu poslao .
Na tom papiru koji izdaje banka je u biti dokaz o uplati i SWIFT broj koji kad predate svojoj banci na uvid oni mogu provjeriti dali je uplata zadana prema vama i koliki su ukupni troškovi iste (prije nego što sama uplata legne na vaš račun)!

Pošto mi SWIFT naravno nije dostavio jer je cijela priča scam ja sam se nastavio igrati !
Na slikama 13 i 14 je mail koji mi je poslao kao dokaz gdje njegova banka drži novac spreman da se pošalje prema meni nakon što mu ja dostavim dokaz da je paket poslan.

Uglavnom držao sam ga na ledu 3 dana i danas sam mu rekao "you little weasel !" ovo su moja dva kompa stečena radom i trudom a ti truni u svojoj rupi i maštaj da če ti ovakve gluposti proči znam koju igru igraš ali je tata rođen davno prije tebe !

Ne nasjedajte na gluposti pazite se i nadam se da ste nešto naučili.

P.S. Dragi moderator ako sam promašio temu sorry molim da prebaciš u temu gdje smatraš da pripada . Slike su moje sa mog mobitela obrađene samo toliko da maknem svoje podatke sa njih a slika SWIFTA je slika sa neta koja je pokazni primjer kako to treba izgledati telefonski broj scammera je pravi i aktivan !

Hvala na čitanju !

Zadnje izmijenjeno od: Boskre. 29.11.2019. u 11:03.
Boskre je offline   Reply With Quote