Citiraj:
Originally posted by pogi
A kako drugacije da je shvatim? :confused:
Dakle uz pretpostavku da svi uredjaji (tv1, tv2, vhs i receiver) imaju SCART ja bi to ovako. Dakle kupi onakav spliter kakav je sliku poslao tor samo sa tri izlaza, sve su obicni koaksijalni kablovi samo je dig.risiver sapojen sa TVom putem scart kabela. Mislim da ti je ovo puno bolje jer imas samo jedan cvor (taj trostruki spliter). Znaci ovim rijesenjem na TV1 gledas samo antenu, TV2 vidi antenu, VHS i risiver, a DVB-T vidi antenu.
|
Pretpostavljam da splitter omogucuje nesmetani rad moje kartice u odnosu na video (ili je to klasicni T samo sa 3 izlaza??) ? jer kad sam usteko kabel za moju kraticu neposredno prije videa (pomocu jednog T utikaca) nisam takoder imao signala.
E a ima jos jedan problem: taj TV koji gleda VHS i satelitski takoder gleda i DVDe preko uredaja koji je spojen SCARTom :clap: ..haha koji zapetljanac

no onda mogu taj DVD spojit obicnim audio-video kablom (onaj sa činčievima) pa oslobodim SCART..nadam se da stari nece kenjat-jer je taj konektor na TVu sastrane pa se to "vidi"